Avondje zeilen

Na een drukke dag op het werk of op school kunnen jij en je vrienden, collega’s of familie lekker relaxen aan boord van de Orion. Zeilen in de avond is een unieke ervaring! Als de avond valt kunnen we genieten van een prachtige zonsondergang en van de romantische reflecties van de maan op het water.

Geen tijd overdag?

Een dagje zeilen is natuurlijk een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden, familie of collega’s, maar het is vaak lastig om een datum te prikken die voor iedereen goed uitkomt. Ook wij van Egasail hebben het vaak druk overdag en daarom bieden wij ook zeiltochten aan voor een leuke avond!

Arrangementen avond

Egasail organiseert zeiltochten in de avond vanaf 18:00 vanuit haar thuishaven Enkhuizen. Van hieruit kunnen er verschillende havensteden aangedaan worden, bijvoorbeeld Medemblik of Stavoren. Een zeiltocht in de avonduren gaat bij Egasail gepaard met lekkere drankjes, toast met luxe kazen en vis in de vooravond en een uitgebreide barbecue rond etenstijd. Hieronder zie je een overzicht van de prijzen van een avondarrangement Luxe:

Avondarrangement Luxe:
10-14 personen €*
15-19 personen €*
20-24 personen €*
25-29 personen €*
30-34 personen €*

Van 18:00 tot 22:00. Prijzen * op aanvraag, zijn inclusief scheepshuur, bemanning, drankjes, toast met luxe kazen en vis en een uitgebreide barbecue.

Programma voor een leuke avond

Hieronder vind je een voorbeeld van het programma voor een leuke avond zeilen! Zin om actief mee te zeilen? Geïnteresseerde beginners kunnen onder begeleiding ervaring opdoen met het opereren van de helmstok, de stagen en de schoten. Meer ervaren zeilers kunnen de bemanning ondersteunen bij het lastigere werk en het navigeren. Als het weer niet meezit, zit iedereen droog in het luxe binnenverblijf! Veiligheid gaat bij Egasail voor alles, dus in het geval van storm worden de zeilen geminderd of varen we rustig verder op de motor.

18:00

Iedereen komt aan boord van de Orion omstreeks 6 uur en krijgt een lekker drankje en de mogelijkheid rond te kijken op de Orion.

18:30

Rond een uur of half 7 hijsen we de zeilen en zetten we koers naar het IJsselmeer.

20:30

egasail-home-arrangementen-bbq-gouwzee

Rond 20:30 gaan we op een rustig plekje voor anker en genieten we van een heerlijke barbecue.

22:00

Zeilen monnickendam

We varen rond 10 uur ‘s avonds de haven van Enkhuizen weer binnen.

Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp