Gouwzee BBQ

Zeilcharterschip de Orion is een prachtige zeetjalk dat het pittoreske Enkhuizen tot haar thuishaven mag rekenen. Vanuit Enkhuizen kan de Orion het gehele IJsselmeer bevaren, maar één van de echte pareltjes is toch wel de Gouwzee.

Nederlandse hotspot, de Gouwzee!

Tussen het schiereiland Marken en het vasteland van Waterland kun je de Gouwzee vinden. Wat haar zo bijzonder maakt, is haar ligging: veel van Nederlands meest populaire toeristische attracties zijn hier te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Volendam, Marken en Monnickendam? Zeilen op de Gouwzee is bijzonder omdat het water zeer helder is en redelijk ondiep. De Gouwzee maakt deel uit van het Markermeer: een natuurgebied waarin vele beschermde vogels en diersoorten te spotten zijn.

Groepsarrangementen Gouwzee

Dat de Gouwzee een prachtige zeilbestemming is, weten wij van Egasail al heel lang. Daarom organiseren wij verschillende tochten naar dit deel van het Markermeer. In dit arrangement geniet je niet alleen van een prachtige zeiltocht, maar ook nog een s van een heerlijke Barbecue! Je kunt kiezen uit 2 arrangementen: Gouwzee BBQ Normaal of het Luxe arrangement, beiden met 2 uur verlenging. Hieronder vind je de specificaties.

Arrangement Gouwzee BBQ met 2 uur verlenging:

10-14 personen €*
15-19 personen €*
20-24 personen €*
25-29 personen €*
30-34 personen €*
35-40 personen €*

Van 10:00 tot 19:00. Prijzen * op aanvraag, zijn per persoon en inclusief scheepshuur, bemanning, drankjes, een lunch en een uitgebreide barbecue.

Arrangement Gouwzee BBQ Luxe met 2 uur verlenging:

10-14 personen €*
15-19 personen €*
20-24 personen €*
25-29 personen €*
30-34 personen €*
35-40 personen €*

Van 10:00 tot 19:00. Prijzen * op aanvraag, zijn per persoon en inclusief scheepshuur, bemanning, drankjes, traditionele scheepskoek, een uitgebreide scheepslunch, toast met luxe kazen en vis en een heerlijke barbecue.

Gouwzee BBQ programma

Zeilen in de Gouwzee is een geweldige dagbesteding voor vrienden, teamgenoten, familie of collega’s en je kunt je zo actief of passief opstellen als je zelf wilt. Ben je gek op zeilen? Dan is er voor jou aan boord van de Orion genoeg te beleven! Ben je iets minder sportief ingesteld? Geniet dan heerlijk van de elementen terwijl je op het dek uitwaait. Bekijk hieronder een voorbeeld van het programma.

10:00

Om 10 uur verzamelen we in de oude botterhaven van Monnickendam. Voordat we zeil zetten naar de Gouwzee genieten we van een lekker bakje koffie en een traditionele scheepskoek.

10:30

We laten ons rustig door de wind voortbewegen over het water. Voor de ervaren zeiler is er genoeg te doen aan boord van de Orion. En het prachtige binnenverblijf leent zich uitstekend voor de genieters onder ons!

13:00

Zeilen Gouwzee

In de middag dienen we een stevige scheepslunch op. De lunch kan aan boord, maar als het echt mooi weer is kunnen we ook ergens aanmeren. Daarna varen we heerlijk de Gouwzee over.

17:00

Gouwzee BBQ

We zoeken een mooi plekje om voor anker te gaan: tijd voor de barbecue! Genieten van de prachtige natuur, goed gezelschap en heerlijk eten. Rond 7 uur varen we van Enkhuizen weer binnen.

Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.