Middagje weg

Ben je op zoek naar een activiteit waar je echt naar uit kan kijken en waaraan je nog lang terug zal denken? Een zeiltocht met Egasail is een geweldig idee! Heerlijk uitwaaien op het water en genieten van de rust! Het ideale middagje weg met je beste vrienden of tijdens een gezellige familiedag.

Dagdeel zeilen

De zilte geur van het zeewater, een heerlijk zonnetje en een frisse zeebries doen een mens goed en een zeiltocht is ook een sportieve bezigheid. Maar wat als je het zo druk hebt dat het je echt niet lukt om een hele dag vrij te nemen? Maak je dan geen zorgen, want met Egasail kun je ook een zeiltocht voor een middag boeken. Zo kan je een paar uurtjes heerlijk genieten van het zeilen, terwijl je de rest van de dag hebt om je dagelijkse bezigheden te vervullen!

Arrangementen middag

Zeetjalk de Orion ligt voor anker in de oude haven van Enkhuizen: een ideale uitvalbasis voor het hele IJsselmeer. Tijdens een middagtocht zeilen kan er aangemeerd worden in Medemblik. Als je bij Egasail een middag zeilen IJsselmeer boekt kun je kiezen uit de volgende twee opties:

Middagarrangement:

 

10-14 personen €*
15-19 personen €*
20-24 personen €*
25-29 personen €*
30-34 personen €*

Van 13:00 tot 17:00. Prijzen * op aanvraag, zijn per persoon, inclusief scheepshuur, bemanning, drankjes en lunch.

Middagarrangement Luxe:

10-14 personen €*
15-19 personen €*
20-24 personen €*
25-29 personen €*
30-34 personen €*

Van 13:00 tot 17:00. Prijzen * op aanvraag, zijn per persoon, inclusief scheepshuur, bemanning, drankjes, toast met luxe kazen en vis en een uitgebreide scheepslunch.

Middag zeilen programma

Hieronder vind je een voorbeeld van hoe een middagje weg met zeilen er uit kan zien. Tijdens het zeilen is er voor de liefhebbers genoeg te doen aan boord van de Orion om één te worden met de elementen. De passieve zeiler kan zijn hart ophalen in het luxe binnenverblijf of er voor kiezen om heerlijk uit te waaien aan dek.

13:00

Om 13:00 schepen we in onder het genot van een drankje en een lekker toastje met luxe kaas of vis.

13:30

Na een korte rondleiding op het schip gaan om 13:30 de trossen los en wordt er koers gezet richting het IJsselmeer

15:00

egasail-home-arrangementen-bbq-gouwzee

Onder het zeilen wordt de scheepslunch opgediend. Als er een heerlijk zonnetje staat, gaan we voor anker op een rustig plekje op het vasteland.

17:00

Zeilen monnickendam

 Omstreeks 17:00 varen we vanaf het IJsselmeer weer Enkhuizen binnen.

Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp