Zeilen naar Volendam

Iedereen kan wel een aantal dingen bedenken waar Volendam bekend om staat, maar wanneer ben je hier voor het laatst geweest? Egasail rekent het vissersdorp al jaren tot één van haar favoriete bestemmingen en neemt jou graag een keertje mee voor een dagje zeilen Volendam!

Excursies zeilen Volendam

Een dagje zeilen Volendam is een geweldig idee om eens leuk een dag door te brengen met je vrienden, teamgenoten, familie of collega’s. Je kunt hier een groepsfoto laten maken in traditionele visserskledij (gegarandeerd hilarisch!), of met z’n allen het Volendams museum bezoeken. Ook kun je met Egasail een wandeling maken langs de traditionele vissershuisjes en pikken we lekker met z’n allen een terrasje. Ben je wat meer culinair ingesteld? Dan kun je ook kiezen voor een door Egasail verzorgde barbecue of een bezoek aan een palingrokerij!

Arrangementen dagje zeilen Volendam

Hieronder vind je de verschillende arrangementen die Egasail aanbiedt voor een dagje zeilen in Volendam.

Arrangement dagje zeilen Volendam:

10-14 personen €*
15-19 personen €*
20-24 personen €*
25-29 personen €*
30-34 personen €*
34-40 personen €*

Van 10:00 tot 17:00. Prijzen * op aanvraag, zijn inclusief scheepshuur, bemanning, drankjes, een lunch, een foto in traditionele visserskledij of een excursie naar een palingrokerij.

Arrangement dagje zeilen Volendam incl. diner & 2 uur verlenging:

10-14 personen €*
15-19 personen €*
20-24 personen €*
25-29 personen €*
30-34 personen €*
34-40 personen €*

Van 10:00 tot 19:00. Prijzen * op aanvraag, zijn inclusief scheepshuur, bemanning, drankjes, lunch, een foto in traditionele visserskledij of een excursie naar een palingrokerij en een uitgebreide barbecue.

Arrangement dagje zeilen Volendam Deluxe:

10-14 personen €*
15-19 personen €*
20-24 personen €*
25-29 personen €*
30-34 personen €*
34-40 personen €*

Van 10:00 tot 17:00. Prijzen * op aanvraag, zijn inclusief scheepshuur, bemanning, drankjes, uitgebreide lunch, traditioneel gebak, luxe kazen en vishapjes, een foto in traditionele visserskledij of een excursie naar een palingrokerij.

Arrangement dagje zeilen Volendam Deluxe incl. diner & 2 uur verlenging:

10-14 persons €*
15-19 personen €*
20-24 personen €*
25-29 personen €*
30-34 personen €*
34-40 personen €*

Van 10:00 tot 19:00. Prijzen * op aanvraag, zijn inclusief scheepshuur, bemanning, drankjes, uitgebreide lunch, luxe kazen en vishapjes, een foto in traditionele visserskledij of een excursie naar een palingrokerij en een uitgebreide barbecue.

Dagje Volendam programma

 Hieronder geven een voorbeeld van het programma voor een dagje zeilen naar Volendam. En wil je onze bemanning een handje meehelpen tijdens het zeilen? Hartstikke leuk! Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt, wij hebben er plezier in om jou te leren zeilen. Nou ja, in ieder geval de beginselen dan! Als het niet zo wilt lukken, dan kun je in het luxe binnenverblijf lekker relaxen, of natuurlijk lekker uitwaaien aan dek!

10:00

Aan boord van de Orion wordt iedereen verwelkomd onder het genot van een traditionele scheepskoek en een kopje thee of koffie.

10:30

We hijsen de zeilen en laten we de wind ons leiden richting de Gouwzee: op naar Volendam! Zeil lekker actief mee of geniet van het prachtige zeelandschap op het dek!

13:00

egasail-home-arrangementen-bbq-gouwzee

De Orion meert aan in Volendam waar je 2 excursies kan meemaken. Bezoek de palingrokerij of ruil je spijkerbroek in voor een historische vissersoutfit!

14:00

Zeilen monnickendam

Na de excursies wordt er aan boord een heerlijke scheepslunch opgediend en zeilen we nog lekker verder. In overleg varen we rond vijf of zeven uur ’s avonds Enkhuizen weer binnen.

Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp