Schoolreis zeilen

Een zeiltocht op het IJsselmeer is een geweldige schoolreis zeilen voor kinderen op de basis- of middelbare school. Een dagje zeilen met je hele klas, of met meerdere klassen, is een onvergetelijke ervaring. Op de Orion en haar zusterschepen kunnen kinderen vertrouwd raken met het zeilen onder ervaren begeleiding.

Zeiltochten scholen

Het einde van het schooljaar, een werkweek, schoolkamp of een examenperiode is een perfecte aanleiding om de kids te trakteren op een gezellig dagje zeilen. Egasail kan voor meerdere klassen een zeiltocht organiseren, van dagtochten tot een zeilweekend of zelfs een hele week zeilen.

Schoolreis zeilen IJsselmeer en Waddenzee

Een schoolreisje op het IJsselmeer is een geweldige manier om schoolkinderen te belonen voor hun inzet op school. Tijdens een zeiltocht kan er in overleg aangemeerd worden in verschillende havenplaatsen. In Volendam bijvoorbeeld kunnen de kids met elkaar op de foto in traditionele visserskledij, gegarandeerd lachen! Er kan ook gekozen worden voor een educatieve bestemming, bijvoorbeeld het forteiland Pampus of het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Schoolreisjes en zeilkampen kunnen bij Egasail geboekt worden met een volledig verzorgde catering, in overleg zijn halal of vegetarische maaltijden ook mogelijk.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

Weekend:                 Vrijdag 20:00 tot zondag 16:00 uur

Schoolweek:             Zondag 20:00 tot vrijdag 08:30 uur

Midweek:                  Maandag 10:00 tot vrijdag 16:00 uur

Midweek Plus:         Zondag 20:00 tot vrijdag 16:00 uur

Week optie 1:           Maandag 10:00 tot zondag 16:00 uur

Week optie 2:          Zaterdag 10:00 tot vrijdag 16:00 uur

Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp