Zeilen vrijgezellenfeest

Stapt een van jouw vrienden of vriendinnen binnenkort het huwelijksbootje in? Dan moet er natuurlijk voor de bruiloft een onvergetelijk vrijgezellenfeest georganiseerd worden! Met Egasail kun je een geweldig zeilweekend of dagje zeilen vrijgezellenfeest organiseren ter ere van de toekomstige bruid of bruidegom.

De perfecte bachelor party

Een dagje zeilen of een zeilweekend op de Orion is een perfecte manier om een vrijgezellenfeest of vrijgezellendag te organiseren. In een sportieve omgeving geniet je van prachtige uitzichten, het frisse water en natuurlijk het gezelschap van je beste vrienden. Leg in overleg met ons het perfecte programma vast en geniet van een zeilen vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen dat je vrienden nooit meer zullen vergeten!

Prijzen zeilen vrijgezellenfeest

Vanuit onze thuishaven Enkhuizen kan de Orion het gehele IJsselmeer bevaren en kunnen de volgende gezellige havenplaatsen aangedaan worden:  Volendam, Hoorn, Medemblik, Stavoren, Lemmer. Deze havensteden hebben allemaal topattracties!

Wat dacht je van een hilarische fotosessie in traditionele visserskledij in Volendam, of een palingrokerij in Volendam? Tijdens jouw vrijgezellenfeest kun je er voor kiezen om Egasail een heerlijke catering te laten verzorgen, zodat jij je nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Prijzen v.a. €39 p.p. exclusief catering, bij volledige bezetting van 34 personen.

Programma vrijgezellendag

Hieronder vind je een voorbeeld van de dagindeling voor het leukste vrijgezellenfeest op de Orion! Voor de echte zeilliefhebbers is er uiteraard genoeg te beleven aan boord van de Orion: van de schoten, de stagen en de helmstok tot de zwaarden en het navigeren. Zijn jij en je vrienden wat minder ervaren met het zeilen? Dan is er ook genoeg te beleven in het binnenverblijf, of jullie kunnen lekker rustig uitwaaien aan dek. Bij regen kan iedereen zich verplaatsen naar de gezellige kajuit en bij storm wordt er rustig op de motor vertrouwd.

10:00

Omstreeks 10 uur in de ochtend wordt iedereen aan boord van de Orion verwelkomd met een lekker warm kopje koffie en een heerlijke scheepskoek.

13:00

De scheepslunch wordt opgediend! Is het lekker weer? Dan lunchen we onder het zeilen. Als het regent, doen we een mooie havenplaats aan.

17:00

egasail-home-arrangementen-bbq-gouwzee

In de namiddag gaan we voor anker op een mooi plekje. Daar genieten we met z’n allen van een heerlijke barbecue!

19:00

Zeilen monnickendam

Afhankelijk van jullie wensen gaan we in de vooravond weer op weg naar Enkhuizen.

Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp