Zeilen met vrienden

Met je vrienden of vriendinnen vermaak je je altijd uitstekend, maar het is extra gezellig om eens een vriendenuitje te organiseren! Een dagje zeilen met vrienden op het IJsselmeer is een geweldig idee om wat quality time door te brengen met je beste vrienden. Onze stoere zeetjalk de Orion vaart vanuit Monnickendam het hele IJsselmeer over en kan aanmeren in vele havenplaatsen, waaronder Edam, Volendam, Hoorn en Pampus.

Dagje weg met vrienden

Strijk met je beste vrienden lekker neer op een terrasje in het historische Hoorn of proef heerlijke wijnen bij een wijnproeverij in Edam! Een dagje zeilen met vrienden op het IJsselmeer is een onvergetelijke ervaring en zal nog jaren aanleiding zijn voor sterke verhalen en goede grappen.

Prijzen zeilen

Prijzen zijn vanaf €39 per persoon exclusief catering, bij een volledige bezetting van 34 personen. Maar Egasail kan uiteraard voor jou en je vrienden of vriendinnen een volledige catering verzorgen, natuurlijk inclusief lekkere drankjes en flink wat bier en/of wijn!

Programma zeilen

Bekijk hieronder een voorbeeld van de dagindeling tijdens een dagtocht zeilen met vrienden! Heb je sportieve vrienden? Iedereen die mee wil helpen met het zeilen, is meer dan welkom! Als je niet zo’n actieve zeiler bent of als er regen is voorspeld, kun je je heerlijk terugtrekken in het luxe binnenverblijf. Of waai lekker uit aan dek en geniet van de wind door je haar en een heerlijk warm zonnetje!

10:00

De dag wordt goed begonnen met een stuk scheepskoek en een kop thee of koffie. Rond half 11 varen we richting de IJsselmeer.

12:00

In de middag wordt er op het schip een uitgebreide scheepslunch voorbereid en wordt natuurlijk ook gedacht aan een lekker biertje!

17:00

egasail-home-arrangementen-bbq-gouwzee

Rond een uur of 5 gaan we op zoek naar een mooi plekje om voor anker te gaan. Op het vasteland ditmaal genieten we van een heerlijke barbecue.

19:00

Zeilen monnickendam

Na de maaltijd varen we terug richting Enkhuizen, waar we rond 7 uur weer aanmeren in de binnenhaven.

Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.