Zeilen en eten: catering

Egasail kan voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of elk ander evenement een heerlijke catering verzorgen. Zo kan je genieten van zeilen en eten. In overleg kan er gekozen worden voor een ontbijt, een lunch, een barbecue of diner of is er de optie koffie, drankjes en kleine hapjes.

Dranken zijn koffie, thee, fris, bier, wijn en sterke dranken.

Scheepskoek is een heerlijke Monnickendamse koek die geserveerd wordt op traditionele zeilschepen.

Ontbijt wordt geserveerd met verse broodjes belegd met vleeswaren, kaas, ei en smeerbeleg. Bij het ontbijt wordt koffie, thee en sap geserveerd.

Normale lunch bestaat uit broodjes belegd met kaas, vleeswaren en vis.

Scheepslunch vis is een salade met gerookte zalm, frambozen, avocado en nootjes. Ook worden er verse broodjes geserveerd die belegd kunnen worden met forelfilet, haring, paling of garnalen. De scheepslunch vis wordt geserveerd met witte wijn.

Scheepslunch kaas bestaat uit een salade van roquefort, tomaat of appel, walnoten en stokbrood.
Diverse kaassoorten kunnen naar behoefte op broodjes belegd worden en bij de lunch zal een passende wijn geserveerd worden.

Scheepslunch kip bestaat uit een salade van gerookte kipfilet, aardbeien of vijgen, pijnboompitten en stokbrood. Diverse soorten kaas of vis worden geserveerd met verse broodjes en ook bij de scheepslunch kip wordt wijn geserveerd.

Uitgebreide BBQ is een barbecue waarbij negen verschillende soorten vlees worden geserveerd. Hierbij worden er vijf lekkere sausjes opgediend, en als bijgerechten zijn er gepofte aardappelen, een maiskolf en vier verschillende salades (een Italiaanse salade, een salade met fruit, bleekselderij & kaas en een aardappelsalade). Een uitgebreide barbecue kan ook met vis geserveerd worden en komt standaard met vers stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.

Toast Kaas wordt geserveerd met drie verschillende heerlijke soorten kaas.

Toast Vis bestaat uit drie verschillende soorten vis geserveerd op toast.

OmschrijvingPrijs in €
Scheepskoek€4,00 p.s.
Ontbijt€13,50 p.p.
Lunch€17,50 p.p.
Scheepslunch€25,00 p.p.
Uitgebreide BBQ€31,00 p.p.
Toast met kaas of vis€7,50 p.p.
Koffie, thee of frisdrank€2,00 p.s.
Alcoholische dranken€2,50 p.s.
Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp