Bedrijfsuitje zeilen

Met je collega’s of zakenrelaties lekker een dagje zeilen is een ideaal idee voor een bedrijfsuitje. Een zeiltocht aan boord van de Orion in de frisse zeewind doet de spanning van de werkvloer verminderen en is de perfecte omgeving om iedereen goed te leren kennen. Of je nou actief wilt zeilen of rustig wilt varen, met Egasail wordt jouw personeelsfeest of bedrijfsuitje zeilen beslist een succes.

Teamuitje of personeelsfeest?

Een bedrijfsuitje zeilen kan bij Egasail op elke dag van de week geboekt worden. Daarbij kun je kiezen uit een dagdeel, een hele dag of een meerdaagse zeiltocht. Wij kunnen praktisch elk evenement accommoderen. Vergeet bij het aanvragen van een offerte ook niet te informeren naar de extra mogelijkheden voor bedrijven. Zo kunnen wij voor jouw teamuitje of personeelsfeest onder andere een heerlijke volledige catering verzorgen.

Bedrijfsuitje zeilen

De Orion zal vertrekken vanuit haar thuishaven Enkhuizen of Harlingen, waarna wij het IJsselmeer op zullen zeilen. Tijdens deze tocht kan er in overleg aangemeerd worden in de volgende havenplaatsen: Edam, Volendam, Marken, Uitdam, Hoorn, Pampus, en het gemaal De Blocq Van Kuffeler, Medemblik, Stavoren, Lemmer. In deze gezellige havens zijn er vele bijzondere dingen te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van het historische forteiland Pampus, een wandeling door het prachtige Monnickendam, een tocht langs de traditionele houten vissershuisjes in Marken, of een foto in historische klederdracht in Volendam? Een bedrijfsuitje zeilen is een geweldige ervaring waarover je collega’s nog lang zullen napraten en die de relaties met je zakenpartners zal versterken. Voor de meer culinair ingestelden kan er ook een wijnproeverij of kaasmarkt worden bezocht in Edam, een palingrokerij in Volendam of kan er neergestreken worden op een heerlijk terrasje in Hoorn.

Prijzen v.a. €39 p.p. (excl. catering, bij volledige bezetting van 34 personen)

Bedrijfsuitje programma

Hieronder vind je een voorbeeld van hoe een bedrijfsuitje zeilen eruit kan zien. Voor de zeilliefhebbers onder de collega’s is er genoeg mogelijkheid om te helpen met het zeilen. Ervaring is hierbij geen vereiste, onder begeleiding leer je alles over de zwaarden, de stagen, de helmstok en het navigeren.

Natuurlijk is er ook voor de rustige vaarder genoeg te beleven! In de frisse zeewind kun je heerlijk genieten van de prachtige uitzichten en waai je aan dek lekker uit. Als het weer tegenvalt, kan iedereen zich verplaatsen naar de kajuit waar hapjes en drankjes geserveerd kunnen worden. Veiligheid staat bij Egasail absoluut voorop, daarom wordt bij sterke wind het zeil geminderd. In het geval dat er een storm opkomt, wordt er rustig op de motor vertrouwd.

10:00

Omstreeks 10 uur in de ochtend wordt iedereen aan boord van de Orion verwelkomd met een lekker warm kopje koffie en een heerlijke scheepskoek.

10:30

Om 10:30 uur gaan de trossen los en worden de zeilen gehesen. Dat betekent de start van onze zeiltocht op de Orion richting de Gouwzee en het Markermeer.

13:00

egasail-home-arrangementen-bbq-gouwzee

Rond 1 uur serveren we de scheepslunch op de Orion of bij regen in een mooie haven. Daarna varen we verder, op zoek naar een plekje om te BBQ-en in de namiddag.

17:00

Zeilen monnickendam

Rond 5 uur doen we de haven van Enkhuizen weer aan en komt het dagje zeilen op het IJsselmeer tot een einde. In overleg is het ook mogelijk om later terug te komen.

Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp