Management uitje

Naast het organiseren van bedrijfsuitjes en teambuilding dagen, vaart De Orion ook managementtochten. Als bedrijf is het van belang om ook de relaties binnen het management sterk te houden. Door een break te nemen van de dagelijkse drukte op de werkvloer, kan men tijdens het zeilen een stap terug nemen en het bedrijf met heldere blik evalueren. Versterk de relaties met een management uitje!

Koers bepalen

In een inspirerende omgeving kan naast ontspanning ook de koers voor de toekomst uitgewerkt worden. Zeilen op het IJsselmeer is hiervoor de ideale omgeving. Bepaal aan boord van de Orion de doelstellingen voor de komende jaren, bespreek het budget en overleg noodzakelijke veranderingen of uitbreidingen. Een managementtocht aan boord van de Orion is mogelijk op alle dagen van de week, en kan geboekt worden vanaf een reisduur van twee dagen.

Zeilen IJsselmeer prijzen

De Orion vertrekt vanuit thuishaven Enkhuizen of Harlingen, waarna wij het IJsselmeer of Waddenzee op zullen zeilen. Tijdens dit management uitje kan in overleg aangemeerd worden in de volgende havenplaatsen: Edam, Volendam, Marken, Uitdam, Hoorn, Pampus, en het gemaal De Blocq Van Kuffeler.

In deze prachtige havens zijn vele bijzondere plekken te zien. Van het historische forteiland Pampus tot een tocht langs de traditionele houten vissershuizen in Marken. Ook een wijnproeverij of kaasmarkt bezoeken in Edam of een palingrokerij in Volendam behoort tot de mogelijkheden.

De catering kan geheel naar wens verzorgd worden, maar het is ook mogelijk een managementtocht te organiseren zonder catering. Aan boord van de Orion is een 230V netwerk aanwezig waarop je al je apparatuur kunt aansluiten.

Prijzen v.a. €139 p.p., exclusief catering, bij volledige bezetting van 18 personen.

Programma management uitje

De zeiltocht omvat 2 dagen die naar wens ingedeeld kunnen worden. Bekijk hieronder een voorbeeld van het programma. Tijdens de tocht is er genoeg mogelijkheid om te helpen met het zeilen. Ervaring is hierbij geen vereiste, onder begeleiding leer je alles over de zwaarden, de stagen, de helmstok en het navigeren.

Natuurlijk is er ook voor de rustige vaarder genoeg te beleven; in de frisse zeewind kun je heerlijk genieten van de prachtige uitzichten en waai je aan dek lekker uit. Als het weer tegenvalt, kan iedereen zich verplaatsen naar de kajuit waar hapjes en drankjes geserveerd kunnen worden. Veiligheid nemen we bij Egasail uiterst serieus, daarom wordt bij sterke wind het zeil geminderd. In het geval van storm wordt er op de motor vertrouwd.

Dag 1 – 10:00

Omstreeks 10 uur wordt iedereen aan boord van de Orion verwelkomd met een kopje koffie en een heerlijke scheepskoek. Om half 11 varen we uit en begint de zeiltocht richting de Gouwzee en het Markermeer.

Dag 1 – 13:00

Als het weer goed is, wordt de scheepslunch georganiseerd op de Orion, anders wordt er aangemeerd in een haven. Na de lunch kan er met het management aan boord vergaderd worden, onder het genot van een hapje en drankje.

Dag 1 – 17:00

egasail-home-arrangementen-bbq-gouwzee

We gaan voor anker om een heerlijke barbecue op te bouwen, aan boord of in een havenplaats. Ook kan de avond in het stadje doorgebracht worden, waarna men in alle luxe de nacht op de Orion doorbrengt.

Dag 2 – 09:00

Zeilen monnickendam

 Ontbijt wordt geserveerd en de vergadering kan weer aanvangen. De route wordt in overleg bepaald en het is mogelijk om een 2e lunch te organiseren. Rond 4 uur, of afhankelijk van de duur van de bespreking, wordt weer koers gezet naar Monnickendam.

Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp