Teambuilding zeilen

Een dagje zeilen aan boord van de Orion is een origineel idee voor een teambuildingsdag. Door middel van een teamuitje op het IJsselmeer, leer je je collega’s of teamgenoten goed kennen. Leer soepel samenwerken door de krachten te bundelen en de ego’s opzij te zetten. Voor zowel de beginnende zeiler als de ervaren schipper kan een teambuilding zeilen een geweldige ervaring zijn. Samen de zeilen hijsen, genieten van de frisse zeewind en het koele water: wat wil je nog meer?

Leren zeilen

Met een groep collega’s of zakenrelaties leer je wat er allemaal bij zeilen komt kijken, van de helmstok, de bakstagen, het navigeren tot het grootzeil. En natuurlijk springen we aan het eind van de dag met z’n allen overstag! De Orion weegt 75 ton en is alleen onder controle te houden als iedereen zijn beste beentje voorzet.

LET OP: Egasail biedt ook een meer intensieve teambuildingsdag aan die zich focust op professioneel samenwerken. Zijn er interne obstakels binnen het bedrijf, slechte communicatielijnen of wil je jouw team naar een hoger niveau tillen? Dan is het intensieve programma wellicht geschikt voor jouw bedrijf. Lees meer over professioneel samenwerken.

Teambuilding zeilen prijzen

Egasail biedt voor elk teambuildingsuitje een perfecte locatie: de Orion is van alle luxe voorzien! De catering wordt in overleg georganiseerd en het is uiteraard ook mogelijk om een dagtocht te boeken zonder catering.

Prijzen v.a. €39 p.p. excl. catering, bij volledige bezetting van 34 pers. (10-17 uur)
Prijzen v.a. €29 p.p. excl. catering, bij volledige bezetting van 34 pers. (13-17 uur)

Een teambuilding uitje aan boord van de Orion kan plaats bieden aan maximaal 34 deelnemers. Ervaring met zeilen is absoluut niet noodzakelijk om van het teambuildingsuitje een succes te maken!

Teambuilding zeilen programma

Bekijk hieronder een voorbeeld van het programma van een teambuilding dag! Uiteraard kunnen liefhebbers actief meehelpen met zeilen, terwijl de passieve zeiler heerlijk zijn of haar gedachtes leeg maakt bij het uitzicht over de zee.

10:00

Om 10 uur is men welkom aan boord van de Orion. De ontvangst vindt plaats met een lekker warm kopje koffie en een smakelijke scheepskoek.

10:30

We heisen de zeilen en beginnen een prachtige zeiltocht richting de Gouwzee en het Markermeer. Tijd om je collega’s of zakenpartners echt goed te leren kennen!

13:00

egasail-home-arrangementen-bbq-gouwzee

Tijdens de middag wordt er een heerlijke scheepslunch opgediend. Afhankelijk van het weer kan de lunch op het dek worden geserveerd of er kan geluncht worden in een gezellig havenstadje.

17:00

Barbecue

In de namiddag gaan we op een prachtige plek rustig aan anker voor een heerlijke BBQ. Omstreeks 19:00 varen we Enkhuizen weer binnen.

Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp