Vergaderen en zeilen

Dagje zeilen organiseren met collega’s of zakenrelaties en veel te bespreken? Ruil de werkvloer in voor de rustieke omgeving van het zeilcharterschip Orion, zodat iedereen enthousiaster, helderder en creatiever zal kunnen brainstormen of overleggen. Aan boord van de historische zeetjalk uit het bouwjaar 1892 kun je genieten van een klassiek houten interieur met prachtige uitzichten. De Orion is uitgevoerd met alle luxe en comfort van de 21e eeuw en biedt een geweldige vergaderlocatie waar je lekker kunt uitwaaien in de frisse zeewind.

Ideale vergaderlocatie

Aan boord van de Orion, de perfecte vergaderlocatie voor brainstormsessie of overleg terwijl er rustig gevaren wordt op de Gouwzee. Op een zonnige dag wordt op het dek een tafel klaar gezet en als het weer het niet toelaat, biedt de kajuit alle comfort. De Orion is voorzien van een 230V netwerk waarop alle apparatuur aangesloten kan worden. Je kunt een volledige catering door ons laten verzorgen, zoals een lunch, barbecue of diner. Uiteraard is het ook mogelijk om enkel drankjes en kleine hapjes te boeken.

Actieve middag zeilen

Wil je de vergadering of het overleg ontspannen afsluiten? Kies dan voor het Combitocht arrangement, waarbij er ’s ochtends wordt vergaderd, rond het middaguur een lunch wordt geserveerd en ’s middags gezeild wordt. Ook kan er worden gekozen voor een meerdaagse zeiltocht. Aan boord van de Orion zijn luxe overnachtingsfaciliteiten aanwezig.

Na het vergaderen worden de zeilen gehesen om een lekker stuk te varen. Natuurlijk is het dan ook mogelijk om enkele gezellige havenplaatsen aan te doen. Actieve collega’s of zakenpartners, zowel beginners als ervaren zeilers, kunnen de handen uit de mouwen steken en helpen bij het zeilen. Anderen genieten van de wind in het haar en het prachtige uitzicht.

Van 10:00 tot 17:00:
Prijzen v.a. €52 p.p. (excl. catering, bij volledige bezetting van 26 personen)

Aantal deelnemers:
Max. 26 personen overdag en 18 slaapplaatsen.

Vergaderen en zeilen programma

Bekijk hieronder een voorbeeld van hoe de vergaderdag eruit kan zien. Liefhebbers van zeilen kunnen ’s middags uiteraard actief meezeilen. Ervaring is hierbij niet noodzakelijk. Je leert onder begeleiding alles over de stagen, de zwaarden, de helmstok en het navigeren. Meer zin om te genieten van het prachtige uitzicht? Dan kun je op het dek heerlijk uitwaaien in de frisse zeewind!

Veiligheid staat bij Egasail altijd voorop. Dus wanneer het weer tegen zit, verplaatsen we naar de kajuit waar hapjes en drankjes geserveerd kunnen worden. Bij sterke wind minderen we de zeilen en bij opkomende storm vertrouwen we het zeilen aan de motor toe.

10:00

Omstreeks 10 uur in de ochtend worden alle collega’s aan boord verwelkomd met een lekker kopje koffie en kan men rustig een plekje zoeken aan de vergadertafel.

10:30

Om 10:30 uur gaan de trossen los. De Orion zeilt nu rustig richting de Gouwzee terwijl er actief vergaderd of gebrainstormd kan worden.

13:00

egasail-home-arrangementen-bbq-gouwzee

Tijd voor een goede scheepslunch! Bij goed weer op de Orion, bij regen in een gezellige haven. Daarna varen we verder en kunnen de liefhebbers zelf actief meezeilen.

17:00

Zeilen monnickendam

Rond 5 uur zit de dag er op en gaat iedereen met voldoening en nieuwe inspiratie naar huis. In overleg is het ook mogelijk om later terug te komen.

Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.