Zeilen Noord-Holland

Zeilen Noord-Holland is een geweldig uitje voor zeilliefhebbers. Ontdek het prachtige IJsselmeer, de Gouwzee en het Markermeer. Er zijn vele gezellige havenplaatsjes om in aan te meren. In Enkhuizen kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Zuiderzeemuseum. Of wat dacht je van een zeiltocht naar het schiereiland Marken of het Forteiland Pampus?

Tijdens een zeiltocht in Noord-Holland kun je genieten van prachtige uitzichten en de kalmerende werking van het water, de wind en de zilte zeelucht. Maar je kunt natuurlijk ook actief zeilen of leren zeilen bij ons!

Zeiltochten in Noord-Holland

Egasail organiseert vele zeiltochten naar havenplaatsen in Noord-Holland. Vanuit onze thuishaven in Amsterdam of Monnickendam varen we met zeilschip Orion het Markermeer en het IJsselmeer over. Het 123 jaar oude zeilcharterschip is van alle moderne luxe en comfort voorzien, maar heeft ook veel van haar historische kenmerken behouden! Je kunt bij ons een tocht zeilen Noord-Holland boeken voor een middag, een avond of een zeilweekend. En je kan zelfs een hele week zeilen! Meer weten? Stuur snel een mailtje naar Schipper Wouter!

Ontdek de prachtige havenplaatsen in Noord-Holland:

Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp