Zeilen Terschelling

Terschelling is vanuit het westen gezien het 3e bewoonde Waddeneiland van Nederland. Ten noorden wordt het eiland begrensd door de Noordzee en aan de zuidkant door de Waddenzee.

Een uitje zeilen naar Terschelling is de ultieme manier om even helemaal weg te zijn! Terschelling bestaat voor bijna 80% uit natuurlijk duinlandschap. Ga een eindje wandelen op de vele wandelpaden zonder ook maar iemand tegen te komen! Of maak een heerlijk verfrissende strandwandeling. Het strand van Terschelling is namelijk een van de mooiste stranden van Nederland! Als er laag water staat is het strand honderden meters breed. Ook ligt de 10 meter lijn gemiddeld op zo’n 100 meter afstand van de kust: ideaal om jonge kinderen goed in de gaten te kunnen blijven houden. 

Bezienswaardigheden Terschelling

Op waddeneiland Terschelling kun je leuke en mooie bezienswaardigheden bezoeken. Zo vind je er de oudste vuurtoren van Nederland: de Brandaris! Voor de cultuurliefhebbers zijn er op het eiland prachtige Rijks- en oorlogsmonumenten te vinden. Daarnaast leer je alles over de geschiedenis van het eiland en de bekende zeevaarder Willem Barentszmuseum in ’t Behouden Huys.

Zeiltocht Terschelling

Met ons zeilschip Orion varen we via de Vliestroom en de Blauwe Slenk naar de haven van West-Terschelling. Een zeiltocht naar Terschelling kan vanuit de havens van Den Oever, Harlingen, Texel of Vlieland. Met vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke zeiltocht naar Terschelling maken? Dat kan bij Egasail!

Boek een supergezellige en inspirerende meerdaagse zeiltocht. We vertrekken op een maandag of zaterdagochtend, of op een zondagavond. Stuur eenvoudig een mailtje naar schipper Wouter voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid. Hij antwoord je supersnel.

VertrekTerugkomst
SchoolweekZondag 20:00Vrijdag 08:30
MidweekMaandag 10:00Vrijdag 16:00
WeekMaandag 10:00Zondag 16:00
WeekZaterdag 10:00Vrijdag 16:00

Ontdek ook de zeiltochten naar deze waddeneilanden op de Waddenzee:

Ontdek deze wonderschone wateren in Nederland:

Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.