Meerdere dagen zeilen

Een dagje zeilen te kort? Voor een ultieme zeilervaring organiseren wij natuurlijk ook meerdaagse zeiltochten. Daarbij gaan we meerdere dagen zeilen op de Nederlandse binnenwateren. En ontdekken we een aantal gezellige havensteden! Mét overnachting op de zeilboot. Een zeilweekend, vrijgezellenuitje, zeilkamp of schoolreisje. Ook is een zeilweek voor bedrijven de perfecte incentive. Of een serious-meets-fun teambuilding weekend. Alles kan!

Meerdaags zeilen op de Waddenzee

Het altijd gezellige Enkhuizen of Harlingen is de thuishaven van zeilboot Orion en van hieruit vaart zij naar het prachtige IJsselmeer en de Waddenzee. Afhankelijk van het aantal dagen kunnen wij naar vele havensteden zeilen.

Denk bijvoorbeeld eens aan meerdaagse zeiltochten naar Volendam, Amsterdam, Lemmer of Harlingen. Of natuurlijk in meerdere dagen zeilen naar de betoverende Waddeneilanden Texel, Terschelling, Vlieland!

Meerdaagse zeiltochten

Zeiltochten voor meerdere dagen beginnen op maandag of op een weekend dag. Een meerdaagse zeiltocht kan naar wens met of zonder catering worden geboekt. Aan boord van ons zeilschip Orion zijn 18 slaapplaatsen beschikbaar. Organiseer je een weekendje zeilen met meer personen? Dan kan er ook gevaren worden met meerdere zeilcharterschepen! Hieronder staat een overzicht van de prijzen:

Kort weekendje zeilen – zaterdag 10.00 tot zondag 16.00 uur
Weekendje zeilen – vrijdag 21.00 tot zondag 16.00 uur
Lang weekendje zeilen – vrijdag 10.00 tot zondag 16.00 uur
Schoolweek zeilen – zondag 20.00 tot vrijdag 08.30 uur
Midweek zeilen – maandag 10.00 tot vrijdag 16.00 uur
Midweek plus zeilen – zondag 20.00 tot vrijdag 16.00 uur
Week zeilen – maandag 10.00 tot zondag 16.00 uur
Week zeilen – zaterdag 10.00 tot vrijdag 16.00 uur
Meer mogelijkheden in overleg.

Prijzen v.a. €135 p.p. exclusief catering, bij een volledige bezetting van 18 personen.

Zeilweekend programma

Bekijk hieronder een programma van een weekendje zeilen. Voor de echte zeilliefhebbers is er aan boord van zeetjalk Orion genoeg te beleven: van de helmstok, de schoten en de stagen tot de zwaarden en uiteraard het navigeren! Doe je het liever iets rustiger aan? Dan kun je op dek heerlijk rustig genieten van de prachtige uitzichten. Bij regen is de luxe kajuit beschikbaar. Als er erg veel wind staat wordt het zeil geminderd en als er storm op komst is nemen we het zekere voor het onzekere en varen we op de motor.

Vrijdag 21:00

Welkom op de OrionVrijdag 21:00 schepen we in onder het genot van een lekker drankje. Samen met jouw vrienden, familie of collega’s verken je het schip en vieren we feest in Enkhuizen of Harlingen  meest gezellige cafés. Zaterdagochtend mogen we lekker lang uitslapen en genieten we van een heerlijk ontbijt.

Zaterdag 09:00

Zaterdag slapen we uit en beginnen met een goed ontbijt. Om 10 uur hijsen we de zeilen: op naar het IJsselmeer of Waddenzee! Comfortabel varen we door het water, voortgeduwd door de wind. ‘s Middags lunchen we met lekker weer gezellig tijdens het zeilen. Als het tegenzit, zoeken we een mooie haven.

Zaterdagmiddag 14:00

Egasail bbq GouwzeeNa de lunch zeilen we verder. We meren aan in de volgende havenplaats, die we goed gaan verkennen. Het diner dienen we op aan boord, of in de haven. Wanneer de avond valt kunnen de feestbeesten onder ons zich vermaken in de stad. ’s Nachts rusten we goed uit aan boord van zeetjalk Orion.

Zondag 09:00

Egasail zeilen MonnickendamOp zondag genieten we weer van een heerlijk ontbijt en bepalen we de route voor de terugtocht richting Enkhuizen of Harlingen. Rond 16:00 uur meren we in de haven aan en kan iedereen op weg naar huis, nagenieten van een geweldig weekendje zeilen!

Orionsail WhatsApp
Orionsail WhatsApp

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.